Goyvaerts Liliane


Persoonlijke informatie
Liliane Goyvaerts
Putsebaan 280
3140 Keerbergen

Gehuwd, drie volwassen kinderen

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
lilianegoyvaerts@hotmail.com
+32(0)15234605
+32(0)496986712
Partijgegevens
OCMW-voorzitter, schepen van sociale zaken, senioren en kinderopvang
Schepencollege
OCMW-raad
Afdelingsbestuur
Vrouw & Maatschappij
Waar sta ik voor?

Mijn politieke carrière begon in 1988. De politiek kon toen wel wat meer vrouwelijke inbreng gebruiken en ik vond dat ik dan maar zelf die verantwoordelijkheid moest opnemen.

Tussen 1988 en 2000 was ik actief in het OCMW. En sinds 2000 ben ik schepen, dit jaar dus voor het 12de jaar op rij. Mijn bevoegdheden zijn: senioren, jubilea, kinderopvang, jeugd, gezondheid, gelijke kansen, toerisme en lokale economie. Stuk voor stuk bevoegdheden waar ik mijn draai erg goed kan in vinden en waar vooral het contact met de mensen heel belangrijk is. Bovendien ben ik er ook wel een beetje trots op dat ik Keerbergen op de toeristische kaart gezet heb, vooral dan door het organiseren van de jaarlijkse aspergedag.

In het verenigingsleven voel ik mij als een vis in het water. Al 28 jaar maak ik deel uit van het KVLV bestuur in Keerbergen en sinds 15 jaar ben ik daar ook voorzitter van.
Samen met mijn man, Jef, gaan we regelmatig naar de activiteiten van heel wat verenigingen in Keerbergen. Thuis doe ik de administratie van de zaak van mijn man en zorg ik voor het huishouden. Mijn gezin, mijn man en drie kinderen hebben me altijd gesteund in mijn job en in het vrijwilligerswerk.

De Keerbergenaar zit in mijn hart en in mijn hoofd!

Als OCMW voorzitter en schepen kan ik weer veel doen voor Keerbergen en zijn inwoners. Rechtvaardige hulpverlening is erg belangrijk.